Célunk, hogy páratlan, merőben más és egyedi választékot kínáljunk a horgászcsalik piacán, mely garantálják a sikert, hogy minden olyan horgász, aki a terméket kipróbálja és használja, megfoghassa vele álmai halát!.
A Mastodont Baits bojlik cseh horgászok által megálmodott és elkészített termék. A bojlikat minőségi alapanyagokból készítik, és hosszú, több éves tesztelésen mennek keresztül, mielőtt forgalomba kerül. Minden csali egyedülálló keverékből készül, melyeket szintén mi készítünk el!

A vonzó és hatékony csali kialakításához szükséges a biológia, a kémia és a fizika ismerete. Ugyanis előfordulhat, hogy az egyik tóban vagy folyóban működött a csalink, a másikban pedig nem. Vagy a tavasszal kombinációnk nyáron nem ad halat...
A bojli készítése messze nem egyszerű kérdés. A hatékony horgászathoz rendkívül fontos, hogy a bojlik hozzáigazításra kerüljenek a halak emésztéséhez az adott évszakban, hogy a csalink még hideg vízben is dolgozzon, vagy például ne legyen túl vonzó nyáron a fehérhalak számára. További fontos tényezők az energiatartalom és a fehérjetartalom. A Mastodont termékeket több éves pontyhorgászat után, a nagy és a kis tavakon, a folyókon, csatornákon való tesztelések és minden évszakban folytatott horgászatok tapasztalatai alapján fejlesztették ki a nagy pontyok megfogására!

  • Jun 13, 2020